natuurschoon zwemmen

Van inventarisatie tot oplevering;
iedere stap naar natuurschoon zwemmen maken we persoonlijk en inzichtelijk


 
1. wensen

1. wensen

2. ontwerp

2. ontwerp

3. offerte

3. offerte

 
4. voorbereiding

4. voorbereiding

5. uitvoering

5. uitvoering

6. oplevering

6. oplevering

Te Water 22 Top
icon wensen

1. wensen

Om een goed beeld te krijgen van uw tuinsituatie komen wij graag langs. Samen bespreken we uw wensen en ideeën en we leggen uit wat de mogelijkheden zijn; van afmetingen en randafwerking tot houtsoort en de kleur van de beplanting. Vaak kunnen we ter plekke ook al een eerste prijsindicatie geven.

icon ontwerp

2. ontwerp

Een goed ontwerp is van groot belang voor een goed eindresultaat. Samen met gerenommeerde tuin- en landschapsarchitecten gaan we aan de slag, met uw wensen en situatie als uitgangspunt. U bent uiteraard ook vrij om zelf een ontwerp te laten maken.

icon offerte

3. offerte

Zodra er een definitief ontwerp ligt stellen we een offerte op voor de uitvoer. U kunt dan kiezen of bepaalde opties moeten worden toegevoegd, weggelaten of aangepast, zoals het al dan niet verwarmen van het water of de keuze voor verlichting.

Te Water 22 bot
icon voorbereiding

4. voorbereiding

Na een akkoord op de offerte hebben we drie tot vier weken voorbereidingstijd nodig. Hierin werken we detailtekeningen uit, kopen we materialen in en zorgen we waar nodig voor afstemming met de samenwerkende partijen.

icon uitvoering

5. uitvoering

Vervolgens gaat de projectleider aan de slag met de uitvoering. Diegene is tevens uw vaste aanspreekpunt in deze fase. Wel zo prettig, want een aantal weken lang zijn er diverse mensen aan het werk in uw tuin.

icon oplevering

6. oplevering

We kijken samen met u of het resultaat naar tevredenheid is en of er nog aandachtspunten zijn. Tevens bespreken we het onderhoudsvoorstel en leggen we uit wat u zelf kunt doen aan onderhoud. Vervolgens is het tijd voor de eerste duik in uw eigen natuurlijke zwemwater!