natuurschoon zwemmen

Te Water – voorheen Trendvijvers – zorgt met kwaliteit en vakmanschap voor een ultieme zwembeleving in uw eigen tuin.


ontstaan

Na jarenlang bij een gespecialiseerd hoveniersbedrijf te hebben gewerkt, richtte Han Jeuken in 2007 Trendvijvers op. Vier jaar later sloot Linda Jeuken-van Daal zich aan en begin 2018 veranderde de naam van het familiebedrijf in Te Water. Wat op jonge leeftijd begon met passie voor slootjes en planten, is uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partij die altijd het mooiste uit water haalt.

ervaring

Met ruim twintig jaar ervaring en een team van zelfopgeleide mensen, zorgen we voor kwaliteit en vakmanschap in elk project. Daarbij hebben we ons steeds verder gespecialiseerd, met een focus op natuurlijke zwemvijvers en zwembaden. De in 2015 gewonnen Zwemvijver van het Jaar en de internationale Pondy Award in 2016 waren daarvoor een eervolle beloning.

persoonlijke aanpak

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, waarbij u inzicht krijgt in het volledige proces. Bij elke stap zorgen we voor heldere communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Op basis van uw tuinsituatie en wensen zorgen we voor een ontwerp op maat en bij de uitvoer heeft u een vast aanspreekpunt.

Te Water 24
Te Water 23